Μικροβιολογικό Ιατρείο Ιωαννίνων

/
/
Μικροβιολογικό Ιατρείο Ιωαννίνων

Αναλύσεις

Αιματολογικες

Βιοχημικες

Μικροβιολογικες

Ανοσολογικες

Προγεννητικος ελεγχος

Check up

Σπερμοδιαγραμμα

Παιδικες αιμοληψιες

Κατ' οικον αιμοληψιες

Ίδρυση

Ιούνιος 2023

Το Ιδιωτικό Μικροβιολογικό Ιατρείο  “ΥΓΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ” ξεκίνησε την λειτουργία του τον ΙΟΥΝΙΟ του 2023 σε νέες υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται σε έναν μεγάλο χώρο στην Μολλοσών 8, Λακκώματα Ιωάννινα.

Με ότι πιο νέο στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πάνω από όλα έμπειρο και σωστά καταρτισμένο επιστημονικό ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Μικροβιολογικό Ιατρείο "Υγεία"

Στο χώρο μας εκτελούνται όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις που θα χρειαστείτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από διακανονισμό μέσω ραντεβού. Σε συνάρτηση με τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και τον ιδιαίτερο ζεστό και φιλόξενο χώρο στην υποδοχή των εξεταζόμενων και στον χώρο των ιατρείων μας, σκοπό έχουμε να προσφέρουμε ταχεία διεξαγωγή των μικροβιολογικών εξετάσεων για αποτελεσματική και έγκυρη διάγνωση.

Ειδικότητες

Ακτινολογικό

Μικροβιολογικό

ΩΡΛ

Γυναικολογικό

Ουρολογικό

Δερματολογικό

Ορθοπεδικό

Οδοντιατρικό

Ίδρυση

Μάρτιος 2018

Το Νέο Ιδιωτικό Εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης – Πολυϊατρείο “ΥΓΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ” ξεκίνησε την λειτουργία του τον ΜΑΡΤΙΟ του 2018 με νέες υπερσύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που φιλοξενούνται σε έναν χώρο 650 τ.μ. στην Περ.Οδός Περιβολίου Λευκίμμης Κέρκυρας.

Πληροί όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές ιατρικού διαγνωστικού κέντρου εφαρμογής ακτινοδιαγνωστικών και εργαστηριακών πρωτοκόλλων, με ότι πιο νέο στο χώρο των ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας γενιάς και πάνω από όλα έμπειρο και σωστά καταρτισμένο επιστημονικό ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Ygeiadc - Διαγνωστικό Κέντρο Κέρκυρα

Το νέο ιδιωτικό εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης “Υγεία Κέρκυρας” αποτελείται από:

Α. Αξονικό τομογράφο

Β. Υπερηχοτομογράφο

Γ. Ακτινολογικό

Δ. Ψηφιακό μαστογράφο

Ε. Μέτρηση οστικής πυκνότητας.

Στο χώρο μας εκτελούνται όλες οι απεικονιστικές εξετάσεις που θα χρειαστείτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από διακανονισμό μέσω ραντεβού. Σε συνάρτηση με τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας και τον ιδιαίτερο ζεστό και φιλόξενο χώρο στην υποδοχή των εξεταζόμενων και στον χώρο των ιατρείων μας, σκοπό έχουμε να προσφέρουμε ταχεία διεξαγωγή των εξετάσεων, αποτελεσματική και έγκυρη διάγνωση.

Επίσης διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο ενω παράλληλα συστεγάζονται στον χώρο ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων.

1. Στοιχεία Επισκέπτη
Όνομα *
Επώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο *
2. Επιλέξτε Διαγνωστικό Κέντρο, Τμήμα, Ημέρα και Ώρα
Επιλέξτε Διαγνωστικό Κέντρο *
Επιλέξτε Τμήμα *
Επιλέξτε Τμήμα *
Επιλέξτε Τμήμα *
Επιθυμητή Ημέρα *
Επιθυμητή ώρα *
Επιθυμητή ώρα *
Επιθυμητή ώρα *
3. Επιπλέον Πληροφορίες
Επιπλέον Πληροφορίες
Όροι & Πολιτική Απορρήτου *

Ενημέρωση: Με την υποβολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας του ραντεβού, την ημέρα | ώρα που έχετε επιλέξει.