Δερματολογικό – Αισθητικής Δερματολογιάς

/
/
Δερματολογικό – Αισθητικής Δερματολογιάς
Ygeiadc - YgeiaDerma Logo
Ygeiadc - Δερματολογικό - Αισθητικής Δερματολογίας
Ygeiadc - Δερματολογικό - Αισθητικής Δερματολογίας

Laser Alexandrite

Το VeLux Alexandrite Reborn εξασφαλίζει τη μόνιμη απομάκρυνση της τριχοφυΐας για γρήγορες, ανώδυνες (αποτελεσματικές) και ασφαλείς θεραπείες σε όλους τους φωτότυπους – όλο το χρόνο.

To VeLux αποτελεί ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο laser alexandrite για αποτρίχωση, το οποίο συνδυάζει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο όλα τα πλεονεκτήματα του συμβατικού laser alexandrite χωρίς όμως τα αναλώσιμα που έχει το συμβατικό laser alexandrite. Το VeLux εκμεταλλεύεται πλήρως την βαθιά διείσδυση καθώς και την υψηλή απορρόφηση της ενέργειας από την μελανίνη που προσφέρει η ταυτόχρονη εκπομπή των 2 διαφορετικών μηκών κύματος που διαθέτει, τα 755nm του laser alexandrite και τα 808nm, τα οποία σε συνδυασμό με το μεγάλο spot size του, εξασφαλίζουν γρήγορες, ανώδυνες και αποτελεσματικές θεραπείες. Το laser alexandrite νέου τύπου, VeLux, θεωρείται αυτή την στιγμή η πλέον ολοκληρωμένη και τεχνολογικά εξελιγμένη λύση στην αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, εξασφαλίζοντας το μέγιστο επίπεδο αποτελεσματικότητας και ασφάλειας για όλους τους φωτότυπους του δέρματος.

Πατενταρισμένη τεχνολογία Smart Target Motion

Το VeLux καινοτομεί χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Smart Target Motion, η οποία διοχετεύει την ενέργεια με τυχαία σειρά σε 5 διαφορετικές περιοχές, κάνοντας την θεραπεία πρακτικά ανώδυνη και ταυτόχρονα αποτελεσματική ακόμη και στην λεπτή ανοιχτόχρωμη τρίχα.

Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς

Το VeLux, ενσωματώνοντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας της θεραπείας με laser alexandrite.

Ταχύτητες που συγκινούν

Με την δυνατότητα που έχει να σκανάρει μια μεγάλη περιοχή 50 * 15mm σε μόλις 1 δευτερόλεπτο, το VeLux αλλάζει τα χρονικά πλαίσια στην αποτρίχωση, μειώνοντας τον χρόνο θεραπείας και εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο στον γιατρό αλλά ταυτόχρονα και στον ασθενή.

Πρακτικά ανώδυνη αποτρίχωση

Με την τεχνολογία Smart Target Motion που διαθέτει, μετατρέπει τη θεραπεία με laser alexandrite νέου τύπου, σε μια ευχάριστη και ανώδυνη εμπειρία.

Ολοκληρωτική κάλυψη

Με μέγεθος spot 50 x 15 mm, το VeLux υπόσχεται να καλύψει κάθε στοχευμένη περιοχή κατά την διάρκεια της θεραπείας, βελτιώνοντας εντυπωσιακά το τελικό αποτέλεσμα.

Προστασία από ζαφείρι

Με την τελευταίας τεχνολογίας ψύξη δέρματος που διαθέτει, το VeLux υπόσχεται να διατηρήσει την θερμοκρασία του δέρματος στα επιθυμητά επίπεδα, πριν-κατά την διάρκεια- και μετά την θεραπεία με laser alexandrite νέου τύπου, προστατεύοντας την από κάθε είδους εγκαύματα και παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια.

Αστείρευτη δύναμη ισχύς

Με την εντυπωσιακά μεγάλη 2.400 watt/cm2 πυκνότητα ισχύος που διαθέτει, το laser alexandrite νέου τύπου VeLux εξασφαλίζει αποτελεσματικές θεραπείες ακόμη και στα πιο δύσκολα περιστατικά, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Όλοι οι φωτότυποι – όλο τον χρόνο

Το VeLux με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, καθώς και με την ταυτόχρονη εκπομπή 2 μηκών κύματος, laser alexandrite 755nm και 808nm, έχει την δυνατότητα να προσφέρει ασφαλείς θεραπείες όλο τον χρόνο και σε όλους τους φωτότυπους.

Αξεπέραστοι χρόνοι εκπομπής

Μόνο το laser alexandrite νέου τύπου VeLux έχει την δυνατότητα να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά και με ασφάλεια σε περιστατικά λεπτής και ανοιχτόχρωμης τρίχας, καθώς μπορεί να αποδώσει την μέγιστη ενέργεια σε ελάχιστο χρόνο εκπομπής που φτάνει τα 3ms.

Μηδέν αναλώσιμα

Η θεραπεία με το laser alexandrite νέου τύπου, VeLux, γίνεται χωρίς την χρήση gel ή αναισθητικής κρέμας.

Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Διαθέτει Easy mode με προκαθορισμένες παραμέτρους καθώς και Professional mode όπου ο γιατρός διαλέγει την παραμετροποίηση.

Πλεονεκτήματα

Οικονομία χωρίς ανταγωνισμό: Το πρωτοποριακό laser alexandrite νέου τύπου, VeLux, λειτουργεί χωρίς κανένα απολύτως αναλώσιμο, γεγονός που καθιστά το κόστος θεραπείας μηδενικό, δίνοντας στον γιατρό το μοναδικό πλεονέκτημα να αντεπεξέλθει στον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό που υφίσταται στην αποτρίχωση.

Ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς: Το VeLux, ενσωματώνοντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας της θεραπείας.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: Με την ταυτόχρονη εκπομπή των 2 πιο αποτελεσματικών μηκών κύματος, laser alexandrite 755nm και 808nm, το VeLux διασφαλίζει την μέγιστη αποτελεσματικότητα ακόμη και σε περιστατικά λεπτής και ανοιχτόχρωμης τρίχας.

Προσαρμοστικότητα: Με το μαγνητικό tip που διαθέτει, προσαρμόζει το μέγεθος του spot για εύκολη εφαρμογή σε μικρές περιοχές στο πρόσωπο και στο σώμα όπως είναι το μουστάκι και το μπικίνι.

Ευκολία: Το εργονομικά σχεδιασμένο και ελαφρύ handpiece που διαθέτει, προσφέρει ξεκούραστες θεραπείες για τον χειριστή.

Ygeiadc - Δερματολογικό - Αισθητικής Δερματολογίας
Ygeiadc - Δερματολογικό - Αισθητικής Δερματολογίας

Λιπογλυπτική

Το 3MaxPlus αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και μόνιμη, μη επεμβατική μέθοδο, λιπογλυπτικής δίνοντας λύση σε οποιαδήποτε αισθητική επιδιόρθωση προσώπου, λαιμού και σώματος.

Cavitation
Υπερηχητικός λιποδιαλύτης
Το Cavitation είναι η τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων συγκεκριμένης συχνότητας που δρουν στο μεσοκυττάριο χώρο του λιπώδους ιστού, δημιουργώντας μικρές κοιλότητες (φυσαλίδες-cavities), γεγονός που οδηγεί στην οριστική και μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και στη ρευστοποίηση του λίπους που περιέχεται σε αυτά (λιπόλυση).
Το 3-MAXPLUS Cavitation, εκπέμποντας σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, είναι αποδεδειγμένα η μόνη μη επεμβατική τεχνική για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, για την καταστροφή λιποκυττάρων σε οποιαδήποτε περιοχή με περιττό λίπος και για λιπογλυπτική σώματος, με τόσο άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την 1η συνεδρία.

Multipolar RF
Η πολυεπίπεδη σύσφιξη
Η πρωτοποριακή πλατφόρμα 3-MAXPLUS διαθέτει τρεις πολυ-πολικές κεφαλές RF υψηλής ισχύος, διαφορετικού μεγέθους, και διαφορετικού βάθους διείσδυσης, οι οποίες θερμαίνουν το δέρμα σε πολλά επίπεδα, στα θερμο-θεραπευτικά όρια και προκαλούν έντονη ανάπλαση κολλαγόνου και ελαστίνης. Χαρακτηριστικό επίσης είναι, πως όταν δρουν σε βαθύτερα στρώματα αυξάνουν και τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων. Οι πανίσχυρες RF κεφαλές του 3-ΜΑΧPLUS εντυπωσιάζουν με το αποτέλεσμα που δίνουν στην σύσφιξη, την μείωση όγκου και την βελτίωση της υφής του δέρματος.

Vacuum RF
Η ολοκληρωτική αποσυμφόρηση
Το 3-MAXPLUS παρουσιάζει το πλέον αποτελεσματικό μηχανικό λεμφικό μασάζ κυτταρίτιδας, με ταυτόχρονη πολυεπίπεδη σύσφιξη, που λειτουργεί πραγματικά βαθιά στους ιστούς και αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Η ισχυρή ρυθμική αναρρόφηση που διαθέτει, ρυθμιζόμενη με το άγγιγμα ενός κουμπιού, αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, καθώς το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού.

Ygeiadc - Δερματολογικό - Αισθητικής Δερματολογίας
Ygeiadc - Δερματολογικό - Αισθητικής Δερματολογίας

HIFU (Μη Επεμβατικό Lifting)

Η θεραπεία με το UltracelQ+ στοχεύει, με υψηλής συχνότητας κύματα υπερήχων, στους ιστούς του δέρματος προκαλώντας σύσφιξη και ανόρθωση, μεγάλης διάρκειας, σε πρόσωπο και σώμα χωρίς καμία βλάβη στο υποκείμενο δέρμα.

Η ULTRAcel Q+ για το πρόσωπο εντυπωσιάζει καθώς έχει τα αποτελέσματα ενός face lift χωρίς όμως χειρουργείο. Η καινοτομία του ULTRAcel Q+ είναι ότι προσφέρει ολοκληρωμένη λύση καθώς δρα ταυτόχρονα σε 4 επίπεδα στο πρόσωπο.

  • Κάτω από την επιδερμίδα, σε βάθος 1.5mm
  • Στο επιφανειακό δέρμα, στην περιοχή των ματιών, σε βάθος 2.0mm
  • Στο εν τω βάθει χόριο, σε βάθος 3.0mm
  • Στην μυϊκή στοιβάδα κάτω από το υποδόριο λίπος (S.M.A.S), σε βάθος 4.5mm

Το ULTRAcel Q+ αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία, καθώς είναι εξοπλισμένο με 4 κεφαλές για το σώμα. Εστιάζοντας σε βάθος 6.0mm, 9.0mm, 11.0mm και 13mm, το ULTRAcel Q+ αναμορφώνει ολοκληρωτικά περιοχές όπως είναι η πρόσθια και πλάγια χώρα, οι μηροί και οι γλουτοί, καθώς παρεμβαίνει στον λιπώδη ιστό και καταστρέφει λιποκύτταρα, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μείωση τοπικού πάχους και έντονη σύσφιξη του δέρματος.

 

Ygeiadc - Δερματολογικό - Αισθητικής Δερματολογίας
Ygeiadc - Δερματολογικό - Αισθητικής Δερματολογίας

Fractional Laser

To Edge ONE Fractional Laser προκαλεί ελεγχόμενο τραυματισμό στην επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, με αποτέλεσμα την ανάπλαση  της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την όψη και την υφή της.

Το CO2 fractional laser EdgeONE προσφέρει την ασύγκριτη ακρίβεια ως χειρουργικό εργαλείο και την απόλυτη εμπειρία ως εργαλείο υψηλής αισθητικής ιατρικής. Έχει καθιερωθεί ως το ‘’Global Gold Standard’’ στην κατηγορία του λόγω των αποδεδειγμένα ασύγκριτων τεχνολογικά χαρακτηριστικών του καθώς και για την άριστη και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής του. Την αίσθηση υπεροχής που αποπνέει το CO2 fractional laser EdgeONE, ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο και ο Αμερικάνικος Οργανισμός Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων, γνωστός ως F.D.A, ο οποίος του παρείχε την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση του.

Το πανίσχυρο CO2 fractional laser EdgeONE , εκπέμπει διαδοχικά και με ασυναγώνιστα μεγάλη ταχύτητα μικροδέσμες Laser-φωτονίων μήκους κύματος 10600 nm σαρώνοντας με απόλυτη ακρίβεια μία περιοχή του δέρματος και δημιουργώντας μικροθερμικές στήλες σε συγκεκριμένη-προκαθορισμένη απόσταση μεταξύ τους. Κάθε στήλη αποτελείται από μία κεντρική ζώνη – στήλη εξάχνωσης (ablation zone) και από μία περιβάλλουσα θερμική ζώνη (thermal zone) ή ζώνη πρωτεϊνικής λύσης.
Το CO2 fractional laser EdgeONE με την χρήση του προηγμένου παλμού EdgePulse προκαλεί την ελάχιστη διάχυση της θερμικής στήλης με συνακόλουθο αποτέλεσμα το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και την εντυπωσιακά γρήγορη, για τα δεδομένα των CO2 fractional laser, αποθεραπεία του ασθενούς χωρίς το γνωστό «καρβούνιασμα».

Εξυπηρετεί σε:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

1. Στοιχεία Επισκέπτη
Όνομα *
Επώνυμο *
Email *
Τηλέφωνο *
2. Επιλέξτε Διαγνωστικό Κέντρο, Τμήμα, Ημέρα και Ώρα
Επιλέξτε Διαγνωστικό Κέντρο *
Επιλέξτε Τμήμα *
Επιλέξτε Τμήμα *
Επιλέξτε Τμήμα *
Επιθυμητή Ημέρα *
Επιθυμητή ώρα *
Επιθυμητή ώρα *
Επιθυμητή ώρα *
3. Επιπλέον Πληροφορίες
Επιπλέον Πληροφορίες
Όροι & Πολιτική Απορρήτου *

Ενημέρωση: Με την υποβολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας του ραντεβού, την ημέρα | ώρα που έχετε επιλέξει.